(133)
آیا شما [یهودیان که ادعا می کنید یعقوب پسرانش را به آیین شما سفارش کرد] هنگامی که یعقوب را مرگ در رسید [کنار بستر او] حاضر بودید؟ [یقیناً حاضر نبودید] آن گاه که به پسران خود گفت: پس از من چه چیزی را می پرستید؟ گفتند: خدای تو و خدای پدرانت ابراهیم و اسماعیل و اسحاق را که خدای یگانه است می پرستیم، و ما تسلیم اوییم.
شما می توانید درگیری های اورشلیم، افغانستان، سومالی و کل جهان را در 10 دقیقه التیام بخشید، زیرا اکثر درگیری ها بر اساس مذهب است و متأسفانه بیش از 90 درصد مسلمانان نمی دانند که در قرآن چه نوشته شده است.
چون قرآن در 23 سال تمام شد. آیات قرآن به ترتیب کتاب نیست.
مسلمانانی که زبان مادری آنها عربی است، قرآن را به ترتیب مختلط می خوانند. حتی اگر آن را به زبان مادری خود بخوانید تقریباً غیرممکن است.
کشورهای دیگر مانند ترکیه، پاکستان و ایران، احترام به زبان عربی را احترام به خداوند متعال می دانند.
همچنین یکی از دلایل ارسال آیات قرآن، روشن شدن موضوع اختلاف یهودیان و مسیحیان در مورد حضرت عیسی است. خداوند متعال از طریق حضرت محمد در موضوع عیسی مسیح با یهودیان و مسیحیان صحبت کرد. نه یهودیان، نه مسیحیان و نه مسلمانان امروزی از این واقعیت آگاه نیستند.
درخواست من از شما این است که سوالات زیر را ابتدا از خود و سپس از معلمان اطراف خود بپرسید.
سوال 1: حضرت محمد چه دعوتی کرد؟
a)حضرت محمد همه بشریت را به سوی خداوند پروردگار جهانیان و به سوی قرآن دعوت کرد.
b)حضرت محمد با بیان اینکه دین حضرت ابراهیم و روزیات یهودیان باید با تورات و مسیحیان با تورات و انجیل داده شود، همه بشریت را به خدا و قرآن دعوت کرد.
c)......................
سوال 2: آیا دین ما اسلام دین حضرت محمد است؟ آیا دین حضرت ابراهیم است؟
a)دین حضرت محمد
b)دین حضرت ابراهیم
c)......................
سؤال 3: فهم قرآن البته خوب است، اما آیا خواندن یا گوش دادن به آن بدون درک آن ثواب دارد؟ آیا احترام به زبان عربی برای ما دستور خداوند است؟
a)بله، ما آن را اینطور دیده ایم و پذیرفته شده است که به بهترین شکل این گونه حفظ می شود.
b)نه، خداوند متعال در قرآن می فرماید مردم آنجا عرب بودند، ما فرستاده عرب و یک کتاب عربی فرستادیم و اگر آنها را نفرستادیم می گفتند ما از او چیزی نفهمیدیم. کتاب. کسی که آیات را بدون فهم حمل می کند، مخلوقی است که خداوند بی ارزش ترین او را می داند.
c)......................
سوال 4: آیا می توانید اعداد آیات را بنویسید که توضیح دهد خواندن و گوش دادن بدون درک نیز ثواب و احترام است؟
:......................
سوال 5:
تنها و آخرین کتاب قرآن است و قرآن آمده است چون کتابهای دیگر عوض شده است. برای اینکه اهل کتاب مسلمان شوند باید از قرآن پیروی کنند.
a)درست است، چون کتاب های دیگر تغییر کرده اند، باید با آخرین کتاب مطابقت داشته باشند. ارائه کتاب های دیگر نادیده گرفته شده است.
b)اشتباه است، قرآن کتابی است که آنچه را که پیش از آن آمده است تأیید می کند. کسانی که از تورات پیروی می کنند باید از تورات قضاوت کنند و کسانی که از انجیل پیروی می کنند باید از کتاب مقدس قضاوت کنند. سجده و رکوع همه فقط برای خدای متعال رب العالمین باشد.
c)......................
سوال 6:
آیا می توانید اعداد آیاتی را بنویسید که تنها کتاب صحیح قرآن این است که بقیه کتاب ها تغییر کرده اند؟
پاسخ:......................
سؤال 7: نماز و حج و طواف; آیا عبادت حضرت محمد است؟
a) آری، نماز و حج و طواف; عبادت حضرت محمد.
b)خیر. نماز و حج و طواف; عبادت حضرت ابراهیم.
c)......................
سؤال 8) پیامی که به بنی اسرائیل داده شده چیست؟
a)تورات در طول زمان تغییر کرده است. از قرآن و حضرت محمد پیروی کنید تا راه درست را پیدا کنید. در دنیا برای خیر رقابت کنید و فقط برای پروردگار جهانیان سجده و تعظیم کنید.
b)اولین بیانیه برای بنی اسرائیل بود. برای روشن شدن اختلاف بین یهودیان و مسیحیان در مورد حضرت عیسی فرستاده شد. در این بیانیه آمده است: از دین حضرت ابراهیم پیروی کنید، از تورات قضاوت کنید، در دنیا برای خیر رقابت کنید و فقط برای پروردگار جهانیان سجده و تعظیم کنید.
c)......................
سوال 9) پیام به مسیحیان چیست؟
a)تورات و انجیل در طول زمان تغییر کرده اند. از قرآن و حضرت محمد پیروی کنید تا راه درست را پیدا کنید. در دنیا برای خیر رقابت کنید و فقط برای پروردگار جهانیان سجده و تعظیم کنید.
b)برای روشن شدن اختلاف یهودیان و مسیحیان در مورد حضرت عیسی علیه السلام فرستاده شده است. در دین خود غلو نکنید، از دین حضرت ابراهیم پیروی کنید، از تورات و انجیل قضاوت کنید، برای خیر در دنیا رقابت کنید و فقط تعظیم کنید. به پروردگار جهانیان.
c)......................
Answers:
اگر همه پاسخهای شما (ب) نیست، آیات زیر را به خاطر خدا (خدا) بخوانید، دوباره به آزمون پاسخ دهید و با معلم و دانشآموزان اطراف خود امتحان کنید. شما مدرس دانشگاه ها هستید. اگر شما از آنها مراقبت نکنید، هیچ کس این کار را نخواهد کرد.
من سعی کردم تمام آیات را بر اساس مضامین آنها فهرست کنم، آنها را به ترتیب تاریخ مرتب کردم و سعی کردم آنها را در 4 بخش توضیح دهم. این خلاصه بسیار کوتاه است.,
فصل اول: دین ما دین حضرت ابراهیم,
بگو: خدا را بخوانید یا رحمان را بخوانید، هر کدام را بخوانید [ذات یکتای او را خوانده اید] نیکوترین نام ها [که این دو نام هم از آنهاست] فقط ویژه اوست. و نماز خود را با صدای بلند و نیز با صدای آهسته مخوان و میان این دو [صدا] راهی میانه بجوی.(İsrâ 110 )
[ای] نسل کسانی که با نوح [در کشتی] سوار کردیم! مسلماً او بنده ای بسیار سپاس گزار بود [پس شما هم چون او با عمل به فرمان های حق سپاس گزار باشید.](İsrâ 3 )
و به راستی ابراهیم از پیروان نوح بود،( Sâffât 83 )
[و یاد کنید] هنگامی که پروردگارش به او فرمود: تسلیم باش. گفت: به پروردگار جهانیان تسلیم شدم. ( Bakara 131 )
و [یاد کنید] هنگامی که ابراهیم را پروردگارش به اموری [دشوار و سخت] آزمایش کرد، پس او همه را به طور کامل به انجام رسانید، پروردگارش [به خاطر شایستگی ولیاقت او] فرمود: من تو را برای همه مردم پیشوا و امام قرار دادم. ابراهیم گفت: و از دودمانم [نیز پیشوایانی برگزین]. [پروردگار] فرمود: پیمان من [که امامت و پیشوایی است] به ستمکاران نمی رسد.( Bakara 124 )
و [یاد کنید] هنگامی که ما این خانه [کعبه] را برای همه مردم محل گردهمایی و جای امن وامان قرار دادیم، و [فرمان دادیم:] از مقام ابراهیم جایگاهی برای نماز انتخاب کنید. و به ابراهیم و اسماعیل سفارش کردیم که خانه ام را برای طواف کنندگان و اعتکاف کنندگان و رکوع کنندگان وسجده گذاران [از هر آلودگی ظاهری و باطنی] پاکیزه کنید.( Bakara 125 )
و [یاد کن] هنگامی را که جای خانه [کعبه] را برای ابراهیم آماده کردیم [و از او پیمان گرفتیم] که هیچ چیز را شریک من قرار مده و خانه ام را برای طواف کنندگان و قیام کنندگان و رکوع کنندگان و سجده کنندگان [از پلیدی های ظاهری و باطنی] پاک و پاکیزه گردان.( Hac 26 )
و در میان مردم برای حج بانگ زن تا پیاده و سوار بر هر شتر باریک اندام [چابک و چالاک] که از هر راه دور می آیند، به سوی تو آیند.( Hac 27 )
تا منافع خود را [از برکت این سفر معنوی] مشاهده کنند، و نام خدا را در روزهایی معین [که برای قربانی اعلام شده] بر دام های زبان بسته ای که به آنان عطا کرده ذکر کنند، [چون قربانی کردید] از آن بخورید و تهیدست را نیز اطعام کنید.( Hac 28 )
سپس باید آلودگی های خود را [که در مدت مُحرم بودن و قربانی کردن و سر تراشیدن بر بدن هایشان قرار گرفته] برطرف کنند و نذرهایشان را وفا نمایند و بر گرد خانه کهن طواف کنند.( Hac 29 )
و اسحاق و یعقوب را به عنوان عطایی افزون، به او بخشیدیم و همه را افرادی شایسته قراردادیم. ( Enbiyâ 72 )
و ابراهیم و یعقوب پسرانشان را به آیین اسلام سفارش کردند که ای پسران من! یقیناً خدا این دین را برای شما برگزیده، پس شما باید جز در حالی که مسلمان باشید، نمیرید.( Bakara 132 )
آیا شما [یهودیان که ادعا می کنید یعقوب پسرانش را به آیین شما سفارش کرد] هنگامی که یعقوب را مرگ در رسید [کنار بستر او] حاضر بودید؟ [یقیناً حاضر نبودید] آن گاه که به پسران خود گفت: پس از من چه چیزی را می پرستید؟ گفتند: خدای تو و خدای پدرانت ابراهیم و اسماعیل و اسحاق را که خدای یگانه است می پرستیم، و ما تسلیم اوییم.( Bakara 133 )
بدون تردید، ابراهیم [به تنهایی] یک امت بود، برای خدا از روی فروتنی فرمانبردار و [یکتاپرستی] حق گرا بود واز مشرکان نبود.( Nahl 120 )
سپاس گزار نعمت های او بود، خدا او را برگزید وبه راهی راست راهنمایی اش کرد..( Nahl 121 )
و به او در دنیا [زندگی نیکویی] دادیم، و بی تردید در آخرت از شایستگان است. ( Nahl 122 )
آن گاه به تو وحی کردیم که از آیین [یکتاپرستیِ] ابراهیم حق گرا پیروی کن که از مشرکان نبود. ( Nahl 123 )
بگو: یقیناً پروردگارم مرا به راه راست هدایت کرد، به دینی پایدار و استوار، دین ابراهیم یکتاپرست حق گرا، و او از مشرکان نبود.( En'am 161 )
بگو: مسلماً نماز و عبادتم و زندگی کردن و مرگم برای خدا پروردگار جهانیان است. ( En'am 162 )
او را شریکی نیست، و به این [یگانه پرستی] مأمورم، و نخستین کسی هستم که [در این آیین] تسلیم [فرمان ها و احکام] اویم. ( En'am 163 )
[شما مردم مؤمن از روی حقیقت اقرار کنید و] بگویید: ما به خدا و آنچه به سوی ما نازل شده، و به آنچه بر ابراهیم و اسماعیل و اسحاق و یعقوب و نوادگانِ [دارای مقام نبوّت] آنان فرود آمده، و به آنچه به موسی و عیسی و آنچه به پیامبران از ناحیه پروردگارشان داده شده ایمان آوردیم؛ میان هیچ یک از آنان [در اینکه از سوی خدا برای هدایت مردم مبعوث شده اند] فرقی نمی گذاریم، و ما در برابر او تسلیم هستیم.( Bakara 136 )
*****فصل دوم: ارتباط با یهودیان و مسیحیان*****
بی تردید خدا آدم و نوح و خاندان ابراهیم و خاندان عمران را [به خاطر شایستگی های ویژه ای که در آنان بود] بر جهانیان برگزید.فرزندانی [را برگزید] که [از نظر پاکی، تقوا، درستی و راستی] برخی از [آنان از نسل] برخی دیگرند؛ و خدا شنوا و داناست.( Ali-İmran 33-34 )
و [یاد کنید] هنگامی که خدا از همه پیامبران [و امت هایشان] پیمان گرفت که هرگاه کتاب و حکمت به شما دادم، سپس [در آینده] پیامبری برای شما آمد که آنچه را [از کتاب های آسمانی] نزد شماست تصدیق کرد، قطعاً باید به او ایمان آورید و وی را یاری دهید. [آن گاه خدا] فرمود: آیا اقرار کردید و بر این [حقیقت] پیمان محکم مرا [به صورتی که به آن وفا کنید] دریافت نمودید؟ گفتند: اقرار کردیم. فرمود: پس [بر این پیمان] گواه باشید و من هم با شما از گواهانم.( Ali-İmran 81 )
ای بنی اسرائیل! نعمت های مرا که به شما عطا کردم، یاد کنید و به پیمانم [که سفارش به عبادت و ایمان به همه انبیا به ویژه پیامبر اسلام است] وفا کنید تا من هم به پیمان شما [که توقع ثواب وپاداش در برابر عبادت وایمان است] وفا کنم، و [نسبت به پیمان شکنی] فقط از من بترسید.( Bakara 40 )
وبه آنچه [بر پیامبر اسلام] نازل کرده ام که تصدیق کننده [تورات وانجیلی] است که با شماست، ایمان آورید و نخستین کافر به آن نباشید [که نسل به نسل پس از شما به پیروی از شما به آن کافر شوند] و آیاتم را [در تورات که اوصاف محمّد و قرآن در آن است، با تغییر دادن و تحریف کردن] به بهایی ناچیز نفروشید، و فقط از من پروا کنید.( Bakara 41 )
ما به تو وحی کردیم، همان گونه که به نوح و پیامبران پس از او وحی کردیم؛ و به ابراهیم و اسماعیل و اسحاق و یعقوب و نوادگان [دارای مقام نبوتشان] و عیسی و ایوب و یونس و هارون و سلیمان نیز وحی نمودیم؛ و به داود، زبور دادیم.( Nisa 163 )
و به پیامبرانی [وحی کردیم] که سرگذشت آنان را پیش از این برای توگفتیم، و پیامبرانی [را برانگیخته ایم] که سرگذشتشان را برای تو حکایت نکرده ایم. و خدا با موسی به صورتی ویژه و بیواسطه سخن گفت.( Nisa 164 )
و همانا ما پس از تورات در زبور نوشتیم که زمین را بندگان شایسته ما به میراث می برند. ( Enbiyâ 105 )
بی تردید در این [حقایق] برای [رسانیدن] مردم عبادت پیشه [به نهایت مقصود و اوج مطلوب] کفایت است. ( Enbiyâ 106 )
ای اهل کتاب! در دین خود غلوّ [و افراط] نورزید، [و از چهارچوب آیات نازل شده از سوی خدا و آنچه پیامبران به شما آموخته اند، خارج نشوید] و نسبت به خدا جز حق مگویید. جز این نیست که مسیح عیسی بن مریم فرستاده خدا و کلمه اوست که به مریم القا کرد و [این بنده پاک و خالص] روحی از سوی اوست؛ پس به خدا و فرستادگانش ایمان آورید، و مگویید: [خدا] ترکیبی از سه حقیقت [اَب، اِبن و روح القدس] است. [از این عقیده باطل] خودداری کنید که به خیر شماست. جز این نیست که خدا معبودی یگانه است. منزّه و پاک است از اینکه فرزندی برای او باشد. آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است فقط در سیطره مالکیّت و فرمانروایی اوست، و خدا از نظر کارسازی [همه امور آفرینش] کافی است.( Nisa 171 )
مسیح از اینکه بنده خدا باشد، هرگز امتناع ندارد، و فرشتگان مقرّب هم امتناع ندارند؛ و کسانی که از بندگی او امتناع کنند و تکبّر ورزند، به زودی همه آنان را [برای حسابرسی] به سوی خود گردآوری خواهد کرد.( Nisa 172 )
بی تردید ما تورات را که در آن هدایت و نور است نازل کردیم. پیامبرانی که [تا زمان عیسی] تسلیم تورات بودند بر اساس آن برای یهودیان داوری می کردند، و [نیز] دانشمندان الهی مَسلک [وکاملان در دین] و عالمان یهود به سبب آنکه حفظ و حراست کتاب خدا از آنان خواسته شده بود و بر [درستی و راستی] آن گواه بودند به وسیله آن داوری می کردند. پس [ای دانشمندان یهود!] از مردم نترسید و از من بترسید، و آیاتم را به بهایی اندک مفروشید. و کسانی که بر طبق آنچه خدا نازل کرده داوری نکنند، هم اینانند که کافرند.( Maide 44 )
و ما در تورات بر بنی اسرائیل لازم و مقرّر داشتیم که [در قانون قصاص] جان در برابر جان، و چشم در مقابل چشم، و بینی به عوض بینی، و گوش به جای گوش، و دندان در برابر دندان، و زخم ها را قصاصی است. و هر که از آن قصاص گذشت کند، پس آن گذشت کفّاره ای برای [خطاها و معاصیِ] اوست. و آنان که بر طبق آنچه خدا نازل کرده داوری نکنند، هم اینانند که ستمکارند.( Maide 45 )
و به دنبال پیامبران گذشته، عیسی بن مریم را درآوردیم در حالی که تصدیق کننده تورات پیش از خود بود، و انجیل را که در آن هدایت و نور است به او عطا کردیم و آن هم تصدیق کننده تورات پیش از خود، و برای پرهیزکاران هدایت و موعظه بود.( Maide 46 )
و باید اهل انجیل بر طبق آنچه خدا در آن نازل کرده داوری کنند، و آنان که بر طبق آنچه خدا نازل کرده داوری نکنند، هم اینانند که فاسق اند.( Maide 47 )
و ما این کتاب [قرآن] را به درستی و راستی به سوی تو نازل کردیم در حالی که تصدیق کننده کتاب های پیش از خود و نگهبان و گواه بر [حقّانیّت همه] آنان است؛ پس میان آنان بر طبق آنچه خدا نازل کرده است داوری کن، و [به هنگام داوری] سرپیچی از حقّی که به سوی تو آمده از هواهای نفسانی آنان پیروی مکن. برای هر یک از شما شریعت و راه روشنی قرار دادیم. و اگر خدا می خواست همه شما را امت واحدی قرار می داد، ولی می خواهد شما را در آنچه به شما داده امتحان کند؛ پس به سوی کارهای نیک بر یکدیگر پیشی گیرید. بازگشت همه شما به سوی خداست؛ پس شما را به آنچه همواره درباره آن اختلاف می کردید، آگاه می کند.( Maide 48 )
پیامبر به آنچه از پروردگارش به او نازل شده، ایمان آورده، و مؤمنان همگی به خدا و فرشتگان و کتاب ها و پیامبرانش، ایمان آورده اند [و بر اساس ایمان استوارشان گفتند:] ما میان هیچ یک از پیامبران او فرق نمی گذاریم. و گفتند: شنیدیم و اطاعت کردیم، پروردگارا! آمرزشت را خواهانیم و بازگشت [همه] به سوی توست.( Bakara 285 )
قسمت سوم: در مورد مسائل اختلاف در مورد عیسی بن مریم
[یاد کنید] هنگامی که خدا فرمود: ای عیسی! من تو را [از روی زمین و از میان مردم] بر می گیرم، و به سوی خود بالا می برم، و از بودن در میان اجتماع آلوده کافران پاک می کنم، و آنان را که از تو پیروی کردند تا روز قیامت برتر از کسانی که کافر شدند قرار می دهم؛ سپس بازگشت شما به سوی من است، و در میان شما در آنچه با هم اختلاف داشتید [به حقّ و عدالت] داوری می کنم؛( Ali İmran 55 )
ما این کتاب را بر تو نازل نکردیم مگر برای اینکه حقایقی را که در آن اختلاف کرده اند، برای آنان توضیح دهی [تا از آرا، نظریات وسلیقه های باطلشان نسبت به حقایق دست بردارند] و برای مردمی که ایمان دارند [مایه] هدایت و رحمت باشد.( Nahl 64 )
[از] روزی [پروا کنید] که خدا پیامبران را جمع می کند، و [به آنان] می فرماید: [در برابر دعوتتان به اجرای دستورهای خدا] چه پاسخی به شما داده شد؟ گویند: ما را [در برابرِ دانشِ تو] هیچ دانشی نیست؛ یقیناً تویی که به نهان ها بسیار دانایی.( Maide 109 )
[یاد کنید] هنگامی که خدا فرمود: ای عیسی بن مریم! نعمتم را بر خود و بر مادرت یاد کن، آن گاه که تو را به وسیله روح القدس توانایی بخشیدم، که با مردم در گهواره [به اعجاز] و در میان سالی [به وحی] سخن گفتی، و آن گاه که تو را کتاب و حکمت و تورات و انجیل آموختم، و هنگامی که به اذن من از گِل، مجسمه ای به شکل پرنده می ساختی، پس در آن می دمیدی و به فرمان من پرنده ای زنده می شد، و کور مادر زاد و شخص پیس را به اذن من شفا می دادی، و زمانی که مردگان را به اجازه من [زنده از گور] بیرون می آوردی، و آن گاه که [شرّ و آسیب] بنی اسرائیل را هنگامی که برای آنان دلایل روشن آوردی از تو بازداشتم، پس کسانی که از آنان کافر شدند، گفتند: این [دلایل و معجزات] جز افسونی آشکار نیست..( Maide 110 )
و [یاد کنید] هنگامی که به حواریون وحی کردم که به من و فرستاده من ایمان آورید. گفتند: ایمان آوردیم و شاهد باش که ما [در برابر خدا، فرمان ها و احکام او] تسلیم هستیم.( Maide 111 )
[و یاد کنید] زمانی که حواریون گفتند: ای عیسی بن مریم! آیا پروردگارت می تواند برای ما سفره ای که غذا در آن باشد از آسمان نازل کند؟! گفت: اگر ایمان دارید، از خدا پروا کنید.( Maide 112 )
گفتند: می خواهیم از آن بخوریم و دل های ما آرامش یابد، و بدانیم که تو [در ادعای نبوتت] به ما راست گفته ای، و ما بر آن از گواهان باشیم.( Maide 113 )
عیسی بن مریم گفت: خدایا! ای پروردگار ما! برای ما از آسمان سفره ای پر از غذا نازل کن تا عیدی باشد برای اهل زمان ما و نسل آینده ما، و نشانه ای از سوی تو؛ و ما را روزی بخش که تو بهترین روزی دهندگانی.( Maide 114 )
خدا فرمود: من مسلماً آن را بر شما نازل می کنم، پس اگر کسی از شما بعد از آن کافر شود [و به انکار نبوّت عیسی و معجزه اش برخیزد] بی تردید او را عذابی خواهم کرد که هیچ یک از جهانیان را آن گونه عذاب نکنم.( Maide 115 )
و [عرصه هول انگیز قیامت را یاد کنید] هنگامی که خدا به عیسی بن مریم می فرماید: آیا تو به مردم گفتی که مرا و مادرم را به عنوان دو معبود به جای خدا انتخاب کنید؟! می گوید: منزّه و پاکی، مرا چنین قدرتی نمی باشد که آنچه را حقّ من نیست بگویم، اگر آن را گفته باشم یقیناً تو آن را می دانی، تو از آنچه در جان و روح من است آگاهی، و من از آنچه در ذات توست نمی دانم؛ زیرا تو بر نهان ها بسیار دانایی.( Maide 116 )
من به آنان جز آنچه را که به من دستور دادی نگفتم، [گفتم:] خدایی را بپرستید که پروردگار من و شماست. و تا زمانی که در میان آنان بودم گواهشان بودم، و چون مرا [از میان آنان به سوی خود] برگرفتی، خود مراقب و نگاهبانشان بودی؛ و تو بر همه چیز گواهی.( Maide 117 )
اگر آنان را [به سبب شرک ورزیدنشان] عذاب کنی، بندگان تواند، و اگر آنان را بیامرزی، یقیناً تویی که توانای شکست ناپذیر و حکیمی.( Maide 118 )
خدا فرمود: این روزی است که راستان را راستی و صدقشان سود دهد. برای آنان بهشت هایی است که از زیرِ [درختانِ] آن نهرها جاری است، همیشه در آن جاودانه اند، خدا از آنان خشنود و آنان هم از خدا خشنودند؛ این است رستگاری بزرگ.( Maide 119 )
مالکیّت و فرمانروایی آسمان ها و زمین و آنچه در آنهاست، فقط در سیطره خداست، و او بر هر کاری تواناست.( Maide 120 )
هیچ انسانی را نسزد که خدا او را کتاب و حکمت و نبوّت دهد، سپس به مردم بگوید: به جای خدا بندگان من باشید بلکه [تکلیف الهی و انسانی او اقتضا می کند به مردم بگوید:] به خاطر آنکه کتاب خدا را تعلیم می دادید، و به سبب آنکه آن را می خواندید، دانشمندانِ «الهی مسلک» [و کاملان در دین] باشید.( Ali-İmran 79 )
و نیز نَسِزد که به شما فرمان دهد که فرشتگان و پیامبران را خدایان خود گیرید. آیا [چنین انسان والایی که دارای نبوّت و حکمت است] شما را پس از آنکه تسلیم [خدا و فرمان ها و احکام او] شده اید، امر به کفر می کند؟( Ali-İmran 80 )
ای اهل کتاب! یقیناً پیامبر ما به سوی شما آمد که بسیاری از آنچه را که شما از کتاب [تورات و انجیل درباره نشانه های او و قرآن] همواره پنهان می داشتید برای شما بیان می کند، و از بسیاری [از پنهان کاری های ناروای شما هم] درمی گذرد. بی تردید از سوی خدا برای شما نور و کتابی روشنگر آمده است.( Maide 15 )
خدا به وسیله آن [نور و کتاب] کسانی را که از خشنودی او پیروی کنند به راه های سلامت راهنمایی می کند، و آنان را به توفیق خود از تاریکی ها [یِ جهل، کفر، شرک و نفاق] به سوی روشناییِ [معرفت، ایمان و عمل صالح] بیرون می آورد، و به جانب راه راست هدایت می کند.( Maide 16 )
ای اهل کتاب! بی تردید رسول ما پس از روزگار فترت و خلأ پیامبران به سوی شما آمد [و آنچه را مورد نیاز دنیا و آخرت شماست] برای شما بیان می کند که [روز قیامت در پیشگاه خدا] نگویید: برای ما هیچ مژده دهنده و بیم رسانی نیامد، یقیناً مژده دهنده و بیم رسان به سویتان آمد؛ وخدا بر هر کاری تواناست.( Maide 19 )
و با اهل کتاب جز با نیکوترین شیوه مجادله و گفتگو مکنید، مگر با کسانی از آنان که [در مجادله با شما] ظالمانه به میدان آیند، و بگویید: به آنچه به سوی ما و به سوی شما نازل شده است، ایمان داریم و معبود ما و معبود شما یکی است و ما تسلیم [فرمان ها و احکام] او هستیم.( Ankebût 46 )
و همان گونه [که بر پیامبران پیشین کتاب نازل کردیم] این کتاب را بر تو نازل نمودیم، پس [برخی از] کسانی که کتابشان دادیم به آن ایمان می آورند، و از اینان [هم که مشرک اند] اندکی به آن ایمان می آورند، و آیات ما را جز کافران انکار نمی کنند،( Ankebût 47 )
در [وحی بودن و حقّانیّت] این کتابِ [با عظمت] هیچ شکی نیست؛ سراسرش برای پرهیزکاران هدایت است.( Bakara 2)
آنان که به غیب ایمان دارند و نماز را بر پا می دارند و از آنچه به آنان روزی داده ایم، انفاق می کنند.( Bakara 3 )
و آنان که به آنچه به سوی تو و به آنچه پیش از تو نازل شده، مؤمن هستند و به آخرت یقین دارند..( Bakara 4 )
بخش 4: سایر جوامع و بیانیه
اوست که آسمان ها و زمین را در شش روز آفرید، سپس بر تخت فرمانروایی و تدبیر امور آفرینش چیره و مسلط شد. آنچه در زمین فرو می رود و آنچه از آن بیرون می آید و آنچه از آسمان نازل می شود، و آنچه در آن بالا می رود می داند. و او با شماست هرجا که باشید، و خدا به آنچه انجام می دهید، بیناست.( Hadîd 4 )
و از نشانه های [قدرت و ربوبیت] او این است که برای شما از جنس خودتان همسرانی آفرید تا در کنارشان آرامش یابید و در میان شما دوستی و مهربانی قرار داد؛ یقیناً در این [کار شگفت انگیز] نشانه هایی است برای مردمی که می اندیشند،( Rûm 21 )
و از نشانه های [قدرت و ربوبیت] او آفرینش آسمان ها وزمین و اختلاف و گوناگونی زبان ها و رنگ های شماست؛ بی تردید در این [واقعیات] نشانه هایی است برای دانایان،( Rûm 22 )
و معبودانی را که کافران به جای خدا می پرستند، دشنام ندهید، که آنان هم از روی دشمنی و نادانی خدا را دشنام خواهند داد. این گونه برای هر امتی عملشان را آراستیم [تا به کیفر لجاجت و عنادشان گمان کنندکه آنچه انجام می دهند نیکوست،] سپس بازگشت همه آنان به سوی پروردگارشان خواهد بود، پس آنان را به اعمالی که همواره انجام می دادند، آگاه می کند.( En'am 108 )
و جن و انس را جز برای اینکه مرا بپرستند نیافریدیم؛( Zâriyât 56 )
از آنان هیچ رزقی نمی خواهم، و نمی خواهم که مرا طعام دهند.( Zâriyât 57 )
بی تردید خدا خود روزی دهنده و صاحب قدرت استوار است.( Zâriyât 58 )
انسان را از گلی خشکیده مانند سفال آفرید.( Rahmân 14 )
و جن را از آمیزه ای [از شعله های مختلف] آتش به وجود آورد.( Rahmân 15 )
پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟( Rahmân 16 )
بگو: به من وحی شده که گروهی از جنّ [به قرآن] گوش دادند و گفتند: همانا ما قرآن شگفت آوری شنیدیم، که به سوی راه راست هدایت می کند، پس به آن ایمان آوردیم و هرگز احدی را شریک پروردگارمان قرار نخواهیم داد،( Cin 1-2 )
و [این حقایق را اعتراف و اقرار می کنیم:] اینکه برتر و بلند است عظمت پروردگارمان، و او هرگز برای خود همسری و فرزندی نگرفته است،( Cin 3 )
و اینکه سبک مغز و نادان ما همواره درباره خدا سخنی دور از حق می گفت [که او دارای همسر و فرزند است!]( Cin 4 )
و اینکه گمان می کردیم، هرگز انس و جن بر خدا دروغ نمی بندند،( Cin 5 )
و [یاد کن] هنگامی که گروهی از جن را به سوی تو متوجه کردیم که قرآن را بشنوند، پس وقتی که نزد قرائت آن حاضر شدند، گفتند: [برای شنیدن قرآن] خاموش باشید. پس چون قرائت پایان یافت به سوی قومشان در حالی که گفتند: بیم دهنده بودند، بازگشتند. شنیدیم که( Ahkâf 29 )
ای قوم ما! به راستی ما کتابی را شنیدیم که پس از موسی نازل شده است، تصدیق کننده همه کتاب های پیش از خود است، به سوی حق و به سوی راه راست هدایت می کند.( Ahkâf 30 )
ای قوم ما! دعوت کننده [به سوی] خدا [پیامبر اسلام] را اجابت کنید و به او ایمان آورید تا خدا برخی از گناهانتان را بیامرزد و از عذابی دردناک پناهتان دهد؛( Ahkâf 31 )
پس کسانی که بعد از این [دلایل روشن] بر خدا دروغ بندند، [و بگویند: آنچه از خوراکی ها در تورات حرام شده از شریعت ابراهیم باقی مانده و نسخ آن محال است،] اینانند که یقیناً ستمکارند.( Ali-İmran 94 )
بگو: خدا راست گفت [که خوراکی ها در آیین ابراهیم حرام نبوده]. بنابراین از آیین ابراهیم که یکتاپرست و حق گرا بود و از مشرکان نبود، پیروی کنید.( Ali-İmran 95 )
یقیناً نخستین خانه ای که برای [نیایش و عبادت] مردم نهاده شد، همان است که در مکه است، که پر برکت و وسیله هدایت برای جهانیان است.( Ali-İmran 96 )
در آن نشانه هایی روشن [از ربوبیّت، لطف، رحمت خدا و از جمله] مقام ابراهیم است؛ و هر که وارد آن شود در امان است؛ و خدا را حقّی ثابت و لازم بر عهده مردم است که [برای ادای مناسک حج] آهنگ آن خانه کنند، [البته] کسانی که [از جهت سلامت جسمی و توانمندی مالی و باز بودن مسیر] بتوانند به سوی آن راه یابند، و هر که ناسپاسی ورزد [و از رفتن به آنجا خودداری کند، به خود زیان زده]؛ زیرا خدا از جهانیان بی نیاز است.( Ali-İmran 97 )
ای اهل ایمان! رکوع به جا آورید و سجده نمایید و پروردگارتان را عبادت کنید و کار نیک انجام دهید تا رستگار شوید.( Hac 77 )
و در راه خدا چنان که شایسته جهاد است، جهاد کنید؛ او شما را برگزید و بر شما در دین هیچ مشقت و سختی قرار نداد. [در دینتان گشایش و آسانی قرار داد مانند گشایش و آسانیِ] آیین پدرتان ابراهیم، او شما را پیش از این «مسلمان» نامید و در این [قرآن هم به همین عنوان نامگذاری شده اید] تا پیامبر گواه بر شما باشد و شما هم گواه بر مردم باشید؛ پس نماز را برپا دارید و زکات را بپردازید و به خدا تمسّک جویید. او سرپرست و یاور شماست؛ چه خوب سرپرست و یاوری و چه نیکو یاری دهنده ای است.( Hac 78 )
ما آن را قرآنی به زبان عربی نازل کردیم تا شما [درباره حقایق، مفاهیم، اشارات و لطایفش] تعقّل کنید.( Yûsuf 2 )
و ما هیچ پیامبری را جز به زبان قومش نفرستادیم تا [بتواند به وسیله آن زبان، پیام وحی را به روشنی] برای آنان بیان کند. پس خدا هر کس را بخواهد [به کیفر لجاجت و عنادش] گمراه می کند، و هر کس را بخواهد، هدایت می نماید، و او توانای شکست ناپذیر و حکیم است.( İbrâhîm 4 )
و اگر آن را قرآنی غیر عربی قرار داده بودیم قطعاً می گفتند: چرا آیاتش در نهایت روشنی بیان نشده است، آیا [قرآنی] غیر عربی [و نامفهوم] برای [مردمی] عرب زبان [و فصیح؟!] بگو: این کتاب برای کسانی که ایمان آورده اند، سراسر هدایت و درمان است، و کسانی که ایمان نمی آورند در گوششان سنگینی است، و آن [با همه روشنی و آشکاری اش] بر آنان پوشیده و نامفهوم است؛ اینانند که [گویی] از جایی دور ندایشان می دهند.( Fussilet 44 )
و مانند کسانی نباشید که [از روی تظاهر] گفتند: شنیدیم در حالی که [از روی حقیقت] نمی شنوند.( Enfâl 21 )
قطعاً بدترین جُنبندگان نزد خدا، کرانِ [از شنیدن حق] و لالانِ [از گفتن حق] هستند که [کلام حق را] نمی اندیشند!( Enfâl 22 )
و این [قرآن] کتابی است پرفایده، که ما آن را نازل کردیم، تصدیق کننده کتاب های آسمانی پیش از خود است، و [نزولش] برای این است که مردم مکه و کسانی را که پیرامون آنند بیم دهی؛ و آنان که به آخرت ایمان دارند به آن ایمان می آورند، و آنان همواره بر نمازشان محافظت می کنند.( En'am 92 )
خدای یکتا که جز او هیچ معبودی نیست، زنده و قائم به ذات [و مدّبر و برپا دارنده و نگه دارنده همه مخلوقات] است، هیچ گاه خواب سبک و سنگین او را فرا نمی گیرد، آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است در سیطره مالکیّت و فرمانروایی اوست. کیست آنکه جز به اذن او در پیشگاهش شفاعت کند؟ آنچه را پیش روی مردم است [که نزد ایشان حاضر و مشهود است] و آنچه را پشت سر آنان است [که نسبت به آنان دور و پنهان است] می داند. و آنان به چیزی از دانش او احاطه ندارند مگر به آنچه او بخواهد. تخت [حکومت، قدرت و سلطنت] ش آسمان ها و زمین را فرا گرفته و نگهداری آنان بر او گران و مشقت آور نیست؛ و او بلند مرتبه و بزرگ است.( Bakara 255 )
آیات فوق فقط یک خلاصه کوچک است. من می توانم بیش از 1000 آیه را فهرست کنم همانطور که در بالا اشاره کردم نه یهودیان، نه مسیحیان و نه مسلمانان فعلی از آن آگاه نیستند.
در نماز یومیه صلح به فلسطین، بیت المقدس و مسجد آکسا می رسد. نه اعراب می دانند که این دین آنهاست و نه یهودیان که این اسلام است. در هر دو گروه به یک خدا ایمان دارند و از یک خدا کمک می گیرند و هر دو در راه خدا می جنگند.
هر مؤمنی حق دارد بداند چه اعتقادی دارد.
پیشنهاد راه حل
ساده ترین راه حل این است که آنچه در قرآن آمده به مردم بیاموزیم. مسلمان روزی 5 بار نماز می خواند. ائمه در نماز آیات را با صدای بلند می گویند و در این مدت مردم به امامان گوش فرا می دهند. اگر می توانید کمک کنید، اجازه دهید خاخام / کشیشان / ائمه همان آیات ذکر شده در بالا را بیان کنند، با صدای بلند به زبان عربی + (این قسمت جدید است) با صدای بلند به زبان های عبری، ترکی، فارسی و غیره بر اساس هر ملت.
پیشنهاد راه حل
ساده ترین راه حل این است که آنچه در قرآن آمده به مردم بیاموزیم مسلمانان روزی 5 بار نماز می خوانند. امامان در نماز آیات را با صدای بلند می خوانند، در حالی که مردم به سخنان ائمه گوش می دهند. اگر می توانید کمک کنید، ائمه همان آیات ذکر شده در بالا را به زبان عربی، بلند + عربی (این قسمت جدید است) عبری، ترکی، فارسی و غیره دنبال می کنند. خواندن آیات با صدای بلند بر اساس هر قوم کمک می کند تا همه سوء تفاهم ها از بین برود.
امتحان دادن
شما می توانید هر امام یا رهبر دینی را در جهان آزمایش کنید،
برای تست آقا فرزندم تکلیف دارد و این سوالات را از من پرسید نمی خواهم اطلاعات ناقصی به فرزندم بدهم، آیا شما می توانید با هر امام یا پیشوای دینی به ما کمک کنید؟ ممکن است بپرسید
همه پاسخ ها را دریافت کنید، آزمون را با معلمان دیگر تکرار کنید و درصد پاسخ صحیح را بررسی کنید.
نه عربها، نه یهودیان، نه مسیحیان و نه سایر جوامع نمی دانند. هر مؤمنی حق دارد بداند چه اعتقادی دارد. مسجد اقصی و کعبه و کل جهان را می توان در یک نماز وقت یا نماز جمعه شفا داد. کشیشان / امامان قادر به خواندن خواهند بود. با صدای بلند آیات نوشته شده در بالا,
امام با صدای بلند به زبان عربی و بومی در رکعت اول
Fatiha
İsra 110
İsra 3
Saffat 83
Bakara 131
Bakara 124 ,125
Hacc 26,27,28,29
Enbiya 72
Bakara 132,133
Nahl 120,121,122,123
Enam 161,162,163
Bakara 136
در رکعت دوم امام به زبان عربی با صدای بلند و بلند به زبان مادری
Ali-İmran 33,34
Ali-İmran 81
Bakara 40,41
Nisa 163,164
Enbiyâ 105,106
Nisa 170,171,172,173
Maide 44,45,46,47,48
Bakara 285
باکارات 255 در حال نشستن به نماز
در رکعت سوم امام به زبان عربی با صدای بلند و بلند به زبان مادری,
در رکعت چهارم امام به زبان عربی با صدای بلند و به زبان مادری با صدای بلند,
Hadid 4
Rum 21,22
Enam 108
Zariyat 56,57,58
Rahman 14,15,16
Cin 1,2,3,4,5
Ahkaf 29,30,31
Ali-İmran 94,95,96,97
Hac 77,78
Yusuf 2( )
İbrahim 4
Fussulet 44
Enfal 21,22
Enam 92
باکارات 255 در حال نشستن به نماز
من فقط از شما می خواهم که صحت آن را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که پیشنهاد راه حل من به مقامات مربوطه ارسال می شود.
متاسفم اما همه ما را گول زدند بیایید با حقیقت دنیا را جای بهتری کنیم فقط با حقیقت.
این مشکل همه ملت هاست، همه کشورها حق دارند حقیقت را بدانند. آیا می توانید به بهبود همه درگیری ها در اورشلیم، افغانستان، سومالی و جهان کمک کنید؟
Cihad hakkında bilinen yanlışlar ; Peygamberin görevi sadece Tebliğdir ve Hz. Muhammed bu Tebliği 1400 sene önce yapmıştır,
Eğer seninle tartışmaya girerlerse, de ki: “Bana uyanlarla birlikte ben kendimi Allah’a teslim ettim.” Ehl-i kitaba ve ümmîlere, “Siz de Allah’a teslim oldunuz mu?” de! Eğer teslim oldularsa doğru yolu buldular demektir. Yok eğer yüz çevirdilerse, sana düşen yalnızca bildirimde bulunmaktır. Allah kullarını çok iyi görmektedir.”(Ali-İmran 20 )
(Ey resulüm!) Buna rağmen eğer onlar senden yüz çevirirlerse artık sana düşen, sadece açık seçik duyurmaktır.( Nahl 82 )
Eğer onlar yine yüz çevirirlerse, bil ki biz seni onların üzerine bir bekçi olarak göndermedik. Sana düşen sadece duyurmaktır. Şu bir gerçek ki, biz insana rahmetimizi tattırdığımız zaman ona sevinir; yapıp ettiklerinden ötürü başlarına bir fenalık geliverse, o zaman da insan pek nankör olur.( Şûrâ 48 )
Müşrikler dediler ki: “Allah isteseydi ne biz ne de atalarımız O’ndan başkasına tapardık. Hiçbir şeyi O’na rağmen haram da saymazdık.” Onlardan öncekiler de işte böyle davranmışlardı. Peygamberlerin görevi açık seçik tebliğden başka bir şey değildir.( Nahl 35 )
“Eğer (gerçeği) yalanlamaya kalkışırsanız, bilesiniz ki sizden önceki nice topluluklar da böyle yalanlamalarda bulundular. Elçinin görevi açık bir tebliğden ibarettir.”( Ankebût 18 )
Allah’a itaat edin, peygambere itaat edin. Sırt çevirirseniz bilin ki elçimizin görevi açık bir tebliğden ibarettir.( Tegâbün 12 )
﴿Onlara haber verdiğimiz azabın bir kısmını sana ister gösterelim, ister (bundan önce) seni vefat ettirelim, senin görevin sadece tebliğ etmektir; hesaba çekmek bize aittir.( Ra'd 40 )
Kabede ki putperstlerin tebliğ sonrası , oradan çıkmayanlara karşı yapılan savaş cihaddır.
Ve Ehli kitaptan ,Hz. İbrahime sahip çıkmayan ve putperestin yanında olana kaşrı;
Allah, Ehl-i kitap’tan onlara destek verenleri kalelerinden indirdi,
kalplerine korku saldı; artık onların bir kısmını öldürüyorsunuz, bir kısmını da esir alıyorsunuz.(Ahzâb 26 )
Ehl-i kitap’tan inkâr edenleri ilk sürgünde yurtlarından çıkaran O’dur.
Siz onların çıkacaklarına ihtimal vermemiştiniz.
Onlar da kalelerinin kendilerini Allah’a karşı koruyacağını sanmışlardı.
Ama Allah’ın azabı hiç beklemedikleri bir yerden geliverdi; Allah yüreklerine korku düşürdü;
öyle ki evlerini hem kendi elleriyle hem de müminlerin elleriyle yıkıyorlardı.
O halde ibret alın, ey akıl sahipleri!( Haşr 2 )
Ey iman edenler! Sizden önce kendilerine kitap verilenlerden dininizi alay ve eğlence konusu edinenleri ve kâfirleri dost edinmeyin. Eğer müminseniz Allah’tan korkun.( Maide 57 )
Sonuç
Hepsi bir değildir: Ehl-i kitap’tan öyle bir topluluk var ki, geceleri ibadete durup Allah’ın âyetlerini okur, secdeye kapanırlar.(Ali-İmran 113 )
Bunlar Allah’a ve âhiret gününe inanırlar, iyiliği emrederler, kötülükten menederler ve hayırlarda yarışırlar. İşte bunlar iyi kimselerdendir.(Ali-İmran 114 )
Ne hayır yaparlarsa bilsinler ki karşılıksız bırakılmayacaklardır. Allah kötülükten sakınanları bilir.(Ali-İmran 115 )
Şüphesiz, iman edenler; yahudilerden, hıristiyanlardan ve Sâbiîler’den de
Allah’a ve âhiret gününe inanıp sâlih amel işleyenler için rableri katında mükâfatlar vardır.
Onlar için herhangi bir korku yoktur; onlar üzüntü de çekmeyecekler.(Bakara 62 )
TrueinFaith.net, Kuranadavet.com , لطفاً خودتان دقت را بررسی کنید